Live event

Donderdag 10 oktober 2024 Beek en Donk (Noord-Brabant)

The Ultimate Training

Dien ons op 10 oktober in de Ultieme slaventraining

Deze middag zullen drie Domina’s de controle over maximaal 30 slaven nemen. Zij zullen je een trainingssessie laten doorlopen die uitsluitend gebaseerd is op wat Hen boeit en pleziert. Jouw grenzen worden gerespecteerd; laat ons weten wat je absoluut niet kunt of wilt doen. Je wensen zullen echter niet de sessie bepalen; de Meesteressen bepalen de training.

De middag staat in het teken van het vervullen van de fantasieën van de Meesteressen. Als je niet zeker weet welke dat zijn, hoor je dat zodra het zover is. Lees deze website en vooral de 13 regels op de pagina Opleiding om goed voorbereid te zijn.

Om anoniem te blijven, kun je een masker naar keuze meenemen. Parkeren is privé en gunstig gelegen vlak voor de ingang. Hierdoor is het mogelijk in de auto al voor binnenkomst je masker op te zetten, mocht dit prettiger voor je zijn.

Voor vragen, of om zeker te zijn van een plek op de training, kun je mailen naar info@vestique.nl. Voel je vrij om last minute te besluiten of je mee wilt doen. Dit kan zelfs zonder reservering. Als we vóór het evenement de capaciteit bereiken, zullen we dit op deze website en Fetlife aankondigen. Op de dag zelf zal er op Onze media een “deur gesloten” bericht worden geplaatst als we het maximum bereiken.

Het evenement begint om 14.00 uur precies. Van slaven wordt verwacht dat zij zich tussen 13.30 en 14.00 uur bij de ingang melden. Je wordt opgewacht door iemand die je inschrijving afhandelt en je de kleedkamer en de doucheruimte wijst. Ben je al gedoucht, dan is dit geen must. We gaan er vanuit dat niemand graag wil stinken voor ons neusje . Eigen initiatief rondom “dress to impress” in welke vorm dan ook, wordt op prijs gesteld.

De kosten voor dit evenement bedragen € 150,- inclusief drankjes en hapjes gedurende de middag. Het exacte bedrag dient contant betaald te worden. Aangezien het niet de bedoeling is dat je zonder toestemming naar de Meesteressen kijkt, doe je er verstandig aan het geld in een envelop te overhandigen.

10 oktober, 14:00 – 17:00 uur
De Ultimate slaventraining voor €150
Ultimate Dream, Willemstraat 9B, Beek en Donk.

Groeten,
Meesteres Mystique
Meesteres Vesta
Goddess Red